Sarti Webkamera
Sarti összes, működő, élő webkamerája, akár a mobilodon is!

Sarti Webkamera szolgáltatása. Lépj be és nézd Sarti összes webkameráját, melyet egyedül nálunk tehetsz meg!

7éve folyamatosan, éjjel-nappal!

Webkameráink helye: Hanna Haus (térképen megnézem)

Sarti webkamera képet először 2007-ben sugárzott. Ez a kamera működik 2014-ben is. Az élő adás kezdetben ingyenes szerveren, ingyenes oldalon működött, de pár hét leforgása alatt, főleg a megnövekedett nézőszám miatt profi szerverekre került.

Az évek során bővült a kamerák száma és minőségileg is nagy ugrásokat hajtottunk végre. 2013-ig több kamera próbálkozás is volt Sartiban, azonban ezek mellőzték mind a minőséget, mind a folyamatos sugárzást, tulajdonképpen csak nem működő oldalak tömkelegét hozták létre.

Ha érdekel a teljes történet, látogasd meg a SartiRadioLive oldalán a Mindent Sarti webkameráiról linket.

Az első valóban működő kamerát 2013-ban az egyik szálloda tulajdonosa üzemelte be, ami a mai napig elérhető oldalainkon. A webkamerákhoz való belépéshez használd a Belépés Facebook profillal nyilat.

Sarti valóban, folyamatosan működő elő webkamerái jelenleg a Hanna Haus-ra vannak felszerelve, ahol a legjobb Sarti szállások között válogathatsz.

Arra törekszünk, hogy weboldalunk Sarti összes működő webkamerája elérhető legyen, tehát kizárólag nálunk láthatod Sarti összes kameráját. Hamarosan újra indul a Sarti időjár állomás, a legpontosabb időjárás előrejelzéssel Sarti és környékére. Elérhető időjárás adatok: hőmérséklet, szélsebesség, páratartalom, vízhőmérséklet.

Mobil applikáció

Sarti Webkamera android

Sarti szálláskereső

Naptár
Naptár
Hétfő
Kedd

Te már LIKE-oltad?

 

Tudasd mindenkivel: